Vinn på roulette med fibonacci – inga mattekunskaper krävs!

Fibonacci

Även du kan använda dig av roulette strategin fibonacci systemet utan några mattekunskaper alls. Det hela handlar om att du använder dig av det så kallade Fibonacci systemet vars matematik utvecklades under 1400-talet.

Det är en så kallad talserie, alltså ett specifikt sätt hur du räknar tal för tal. Det hela handlar om att du följer talserien eller Fiboccaci-serien: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 och så vidare. Ser du hur den räknas som? Inga problem annars!

Du börjar med en vanlig talserie eller nummerserie: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, och så vidare. När du använder dig av Fibonacci som roulettstrategi så ska du ta nuvarande talet och addera det med det föregående talet. Okej, ta ett andetag nu.

Först har vi 1 och om vi tar 1+1 så får du vi 2, eller hur? Bra. Nu är 2 vårt nuvarande tal och vilket var vårt föregående tal? Precis! 1. Då tar vi 1+2 vilket ger oss 3. Ta en titt på vilken talserie vi har hittills då med Fibonacci systemet: 1, 1, 2, 3.

(Du kanske undrar vad 1,1 är för något. Första är ju 0 och nästa nummer i talserien är 1, men 0+1 ger oss fortfarande 1. Sedan får vi 1+1 vilket ger oss 2 och sedan börjar serien se ”normal” ut!)

Nu ska vi ta 3 vilket är nuvarande talet och addera det med det föregående talet vilket var 2. Detta ger 2+3 = 5. Ta en titt nu:

0, 1, 1, 2, 3, 5.

Om du nu ska ta nuvarande talet plus föregående talet vilka skall du då addera om du kollar i talserien ovanför? Precis! 3+5 för 5 är nuvarande talet och 3 föregående tal. Detta ger dig 3+5 = 8.

Okej! Nu när vi vet detta. Vad har allt detta med roulette att göra? Jo, du börjar med att satsa exempelvis 20 kr eller 50 kr (beroende på vad som är lägsta tillåtna vid roulettebordet där du spelar).

Om du förlorar 20 kr så spelar du 50 kr på nästa spelomgång, eller så spelar du 80 kr på nästa spelomgång om du förlorar 50 kr. Vad är 50+80 om du skulle förlora dina 80 kr nu? Precis, 130 kr. Då ska du spela det på nästa. Och så fortsätter du bara.

Nackdelen med Fibonacci

Metoden har nackdelen att det blir snabbt höga insatser om det går tungt och det finns en risk att du tappar räkningen. Då rekommenderar vi istället Martingale systemet som roulette strategi om du vill ha en enklare matte att hålla koll på.